Košarica

Posljednji dodani proizvod(i) ×

Nemate proizvoda u vašoj košarici.

Mali vrtni savjeti

Blog za zaljubljenike u vrt i okućnicu

Sve što ste ikad htjeli znati o rotacijskim ili traktorskim kosilicama. Objasnili smo sve značajke i detalje na koje treba paziti kod kupnje kosilice.

Read More

Bilo da sijete novi travnjak, popravljate postojeći ili imate nekoliko rupa, "ćelavih" mjesta na travnjaku u ovom ćemo članku detaljno proći kako ispravno posijati travu.

Read More

Niste zadovoljni sa svojim travnjakom ? Pokušavate i pokušavate ali nikada ne ispada savršeno zelen i bujan kakav bi željeli ? Pročitajte ovaj vodič i napravite svoj travnjak zelenim i bujnim ! Ako pročitate ovaj vodič od početka do kraja i primjenite sve savjete uspjeh je garantiran.

Read More

Plodored i planiranje uzgoja su neke od bitnih stavki svakog vrta bio on ukrasni ili proizvodni.Svi mi koji si želimo proizvesti vlastito povrće ili cvijeće, želimo zadovoljavajuće rezultate. Pročitajte više od našeg vrijednog agronoma Filipa Bukovca.

Read More

Rezidba

1. ožujka 2018.
Voćke je potrebno orezivati iz više razloga. Prvi razlog za redovitu rezidbu je postizanje pravilnog omjera između vegetativnih i rodnih (generativnih) pupova kako bi se uspostavila ravnoteža između rasta i rodnosti. Osim toga, regulira se ravnoteža između podzemnog i nadzemnog dijela. Više o orezivanju od našeg agronoma Filipa Bukovca.Read More

Ako ste se odlučili za sjetvu travnjaka, jer iz ovog ili onog razloga niste zadovoljni sa njegovim izgledom dati ćemo Vam par savjeta.

Read More