Košarica

Posljednji dodani proizvod(i) ×

Nemate proizvoda u vašoj košarici.

Mali vrtni savjeti

Blog za zaljubljenike u vrt i okućnicu

Ako ste se odlučili za sjetvu travnjaka, jer iz ovog ili onog razloga niste zadovoljni sa njegovim izgledom dati ćemo Vam par savjeta.

Read More

Travnjaci većinom imaju ukrasnu svrhu, oni su ponos svakog vrta i okućnice. Za lijep i kvalitetan travnjak najvažnija je dobra i temeljita priprema tla kao i pravilan odabir sjemena trave, te redovito održavanje. Ovdje donosimo pregled savjeta od našeg agronoma Filipa Bukovca oko pripreme i održavanja travnjaka. 

Read More

Rezidba

20. veljače 2017.
Voćke je potrebno orezivati iz više razloga. Prvi razlog za redovitu rezidbu je postizanje pravilnog omjera između vegetativnih i rodnih (generativnih) pupova kako bi se uspostavila ravnoteža između rasta i rodnosti. Osim toga, regulira se ravnoteža između podzemnog i nadzemnog dijela. Više o orezivanju od našeg agronoma Filipa Bukovca.Read More

Plodored i planiranje vrta

13. siječnja 2017.

Plodored i planiranje uzgoja su neke od bitnih stavki svakog vrta bio on ukrasni ili proizvodni.Svi mi koji si želimo proizvesti vlastito povrće ili cvijeće, želimo zadovoljavajuće rezultate. Pročitajte više od našeg vrijednog agronoma Filipa Bukovca.

Read More

U današnje vrijeme motorne pile nisu rezervirane samo za profesionalce i zato što se s time slažemo donosimo Vam upute za rad s motornom pilom. Većina ovih informacija dostupna je  u korisničkim uputama uz motorne pile.Želimo Vam  da rad s motornom pilom  bude siguran  i koristan.

Read More

Prilipremili smo za vas odličnu akciju - popusti na Stihl uređe za čišćenje (usisavači, perači, puhači). 10 % za gotovinsko plaćanje i 5 % za kartično ( osim za AMEX karticu )

Read More