Rezultati pretrage
  • Vaša košarica je prazna

EGO TRIMER BATERIJSKI ST1401E 35 cm - SET

Cijena
2.698,00 kn | 358,09 €
Platite na 36 rata bez kamata već od
74,94 kn | 9,95 €
Dostupno:
Na skladištu
Plaćanje:
  • Kartično beskamatno do 36 rata
  • Virmanski
  • Pouzećem plaćanje gotovine dostavljaču

EGO ST1401ST SET BATERIJSKI TRIMER ZA TRAVU

Svjetski broj 1 u baterijskom programu vrtnih strojeva je napokon došao u Hrvatsku ! Ovaj trimer je vrlo lagan i odlikuje se vrhunskom kvalitetom izrade.

Dolazi sa poluautomatskom glavom koja se sama namata - jedinstveno na tržištu i izrazito olakšava rad. Velika autonomija, jednostavnost korištenja, smanjene vibracije i niska razina buke čine ga odličnim izborom. Rastavljiv je.

Autonomija rada s baterijom BA 1400T koja dolazi u setu 30 min, vrijeme punjenja s uključenim punjačem 50 min. Ta baterija se može koristiti za bilo koji Ego stroj.

  • NAPON MOTORA: 56 V
  • DEBLJINA NITI: 2,4 mm
  • TEŽINA: 2,8 kg (bez baterije)
  • GARANCIJA: 5 godina na uređaj, 3 godine na bateriju (privatni korisnici)/3 godine na uređaj, 2 godine na bateriju (profesionalni korisnici)
  • DOSTAVA: Unutar 48h (GLS) / Ili kupite u našem vrtnom centru u Zagrebu (LOKACIJA)

ZA KOGA JE NAMIJENJEN EGO ST1410ST: Kućevlasnike koji imaju veće okućnice, a kose na kosinama ili uskim prostorima gdje je praktična okrugla ručka. Za one koji žele udobnost korištenja baterijskih strojeva (nema pravljenja mješavine, manja buka, manje vibracije, lako održavanje). Nije za šikare.

OPREMA UZ EGO ST1410E:  Poluautomatska glava koja se sama namata pristiskom na gumb, jednostruke naramenice, upute

USPOREDBA: Pogledajte usporedbu sa sličnim trimerima iz Stihl, Husqvarna i Ego ponude. KLIKNI OVDJE

PODRŠKA: Ukoliko imate problem kod narudžbe ili želite više informacija o proizvodu slobodno nazovite 0995972417 (0-24, 7 dana u tjednu). Rado ćemo Vam pomoći.

ZAŠTO KUPITI BAŠ EGO ST1410:

Ako želite kvalitetu koju donosi broj 1 među proizvođačima baterijskih strojeva odlučite se za Ego ! Ima izrazito jednostavno namatanje niti pritiskom na gumb - nema zapetljavanja niti napora kod namatanja. U odnosu na benzinske strojeve nudi vam bitno manju buku, manje vibracije i lakše korištenje. Ne morate se brinuti o pravljenju mješavine i održavanju stroja - elektromotor gotovo ne traži održavanje. Kad smo kod elektromotora, on ima napon od 56 V, što je najviše na tržištu i znači veću snagu i efektivniji rad. Debljina niti od 2,4 mm omogućava ozbiljan rad, za razne travnate površine. Napravljen od propilena, koji omogućava malu težinu, s metalnim dijelovima tamo gdje je bitno, kako bi se osigurao dug vijek trajanja stroja. Saznajte zašto je Ego vodeći proizvođač baterijskih strojeva u SAD-u, Australiji, Velikoj Britaniji i širom svijeta !

Zašto eurovrt
Trgovina Najveća trgovina
vrtnih strojeva u RH
Servis Nudimo servis
za sve strojeve koje
prodajemo
Prodavači Stručni prodavači
s osobnim pristupom kupcu
Cijena Najširi izbor načina plaćanja
uz odlične cijene