Košarica

Posljednji dodani proizvod(i) ×

Nemate proizvoda u vašoj košarici.

SIGURNA KUPNJA U VRIJEME KORONAVIRUSA - INTERNET TRGOVINA !

Eurovrt je tu za Vas ! Osim trgovine u Zagrebu koja je otvorena (Pon-Pet 08-17, Sub 08-15) nudimo i besplatnu dostavu po cijeloj Hrvatskoj te osobnu dostavu u Zagrebu.

Cijelo vrijeme štitimo Vas i naše radnike, tako da možete kupovati bez brige. Neke od mjera su : BESKONTAKTNO PLAĆANJE, DRŽANJE RAZMAKA OD 2 METRA, NOŠENJE MASKI I STALNO DEZINFICIRANJE

Kliknite na link i saznajte koje sve mjere točno poduzimamo da Vas i naše radnike zaštitimo od korona virusa

Nudimo besplatnu dostavu u cijeloj Hrvatskoj putem dostavne službe GLS, koja se pokazala kao najprofesionalnija.

U Zagrebu i okolici (15 km) sami besplatno isporučujemo robu (do daljnjeg) uz EDUKACIJU, PALJENJE I PUŠTANJE STROJEVA U RAD - ISKUSTVO KAO U TRGOVINI !

Osim plaćanja preko webshopa, u Zagrebu i okolici platiti možete i gotovinom na licu mjesta. Imamo i plaćanje na mjestu - KARTIČNO (do 36 rate bez kamata) uz pomoć mobilnog naplatnog uređaja. Ukoliko nemate iskustva s internetskom trgovinom i ne želite imati problema kod naplate, iskoristite ovu opciju.

Kod odabira strojeva smo za Vas napravili video prezentacije koje će Vam pomoći, kao da ste došli kod nas u trgovinu. Pogledajte ovdje

Fizička trgovina (Ulica grada Gospića 3, Žitnjak, Zagreb (kod Pevexa) je otvorena i možete slobodno doći. Na usluzi smo Vam i želimo Vam pomoći da se opremite strojevima i opremom na način koji je Vama najjednostavniji.

Imate pitanja ? Ne znate koji stroj odabrati ? Nešto Vam nije jasno ? Obratite nam se na službeni telefon (08-16) ili mobitel (0-24). Tu smo za Vas i ne šalimo se kad kažemo 0-24. Ukoliko želite naručiti u 2 ujutro, javit ćemo Vam se i pomoći !

eurovrt broj

eurovrt drustven