Rezultati pretrage
  • Vaša košarica je prazna

Prodajno osoblje Euro vrta jamči Vam da ćete dobiti vrhunsku uslugu i ostvariti maksimalnu vrijednost za svoj novac. A u slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac! U tom slučaju proizvod ne smije biti korišten i mora biti originalno zapakiran.

Dajemo jamstvo na sve strojeve, ručne alate Wolf Garten, Gardenu, Fiskars, Kuker, Felco, a uz kupljeni proizvod-stroj dobivate ovjerenu garanciju na rok od 24-60 mjeseci (ovisno o proizvodu). Za ručni alat Wolf Garten, Kuker, Felco, Fiskars i Gardenu račun Vam je jamstveni list.

 

Izdvojena jamstva

  • 12 mjeseci - Stihl i Toro za pravne osobe
  • 24 mjeseci - Husqvarna (unutar prve godine potrebno je doći na servis, kod ovlaštenog servisera da bi se druga godina dobila besplatno)
  • 24 mjeseci - Stihl, Viking, John Deere, Toro, Honda (Stihl i Toro za fizičke osobe)

Navedena jamstva vrijede za rezidencijalne korisnike (hobisti, kućevlasnici), a za sve profesionalne korisnike jamstvo je jedna godina,osim John Deera gdje je dvije godine.

 

Ostala jamstva

Jamčimo vam i najbolje cijene na tržištu, koje su iste za sve vrste plaćanja.

Mi smo ovlašteni serviser za sve strojeve koje prodajemo Husqvarna, Stihl, Viking, John Deere, Toro, Cifarelli, AS Motor, B&S motori, Honda.
Možete se obratiti nama na na email za servis servis@eurovrt.hr ili telefonski na 01 2382 990.