Prodajno osoblje Euro vrta jamči Vam da ćete dobiti vrhunsku uslugu i ostvariti maksimalnu vrijednost za svoj novac. A u slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac! U tom slučaju proizvod ne smije biti korišten i mora biti originalno zapakiran.

Dajemo jamstvo na sve strojeve, ručne alate Wolf Garten, Gardenu, Fiskars, Kuker, Felco, a uz kupljeni proizvod-stroj dobivate ovjerenu garanciju na rok od 24-60 mjeseci (ovisno o proizvodu). Za ručni alat Wolf Garten, Kuker, Felco, Fiskars i Gardenu račun Vam je jamstveni list.

 

Izdvojena jamstva

  • 12 mjeseci - Stihl i Toro za pravne osobe
  • 24 mjeseci - Husqvarna (unutar prve godine potrebno je doći na servis, kod ovlaštenog servisera da bi se druga godina dobila besplatno)
  • 24 mjeseci - Stihl, Viking, John Deere, Toro, Honda i Ego (Stihl i Toro za fizičke osobe)
  • 60 mjeseci - Gardena
  • 120 mjeseci - Wolf Garten

Navedena jamstva vrijede za rezidencijalne korisnike (hobisti, kućevlasnici), a za sve profesionalne korisnike jamstvo je jedna godina,osim John Deera gdje je dvije godine.

 

Ostala jamstva

Jamčimo vam i najbolje cijene na tržištu, koje su iste za sve vrste plaćanja.

Također, jamčimo vam BESPLATNU dostavu za sve narudžbe iznad 500,00 kn, ako roba ne prelazi težinu od 30 kg na sve adrese unutar RH.

Mi smo ovlašteni serviser za sve strojeve koje prodajemo Husqvarna, Stihl, Viking, John Deere, Toro, Cifarelli, AS Motor, B&S motori, Honda, Ego.
Možete se obratiti nama na na email za servis servis@eurovrt.hr ili telefonski na 01 2382 990.