Rezultati pretrage
  • Vaša košarica je prazna

Trimeri (Flakserice) za travu

Prikaži filtere
TRIMER ZA TRAVU STIHL FS 55
294,30 €
TRIMER ZA TRAVU STIHL FS 56
432,00 €
TRIMER MOT.STIHL FS 311
864,00 €
  • 1
  • 2
  • 3

STIHL, Husqvarna, Ego i Honda trimeri (flakserice) - Najpouzdaniji izbor

Nudimo samo najbolje! HusqvarnaSTIHL, Ego i Honda trimeri (flakserice) za travu vrhunski su svjetski proizvođači trimera (flakserica), što potvrđuju i brojni naši kupci.

Nije bitno trebate li motorni trimer, električni ili akumulatorski sigurni smo da ćete pronaći pravi proizvod za sebe, bilo STIHL, Husqvarna, Ego ili Honda. 

Kada je riječ o trimerima za travu, postoje četiri marke koje se konstantno ističu među konkurencijom: STIHL, Husqvarna, Ego i Honda. Naši klijenti dosljedno hvale ove tvrtke zbog njihove pouzdanosti i učinka. Bilo da preferirate motorni trimer, električnu opciju ili model na baterije, možemo vas uvjeriti da savršeni proizvod postoji u našem izboru trimera STIHL, Husqvarna, Ego i Honda.

STIHL je globalno poznat po svojim izdržljivim i učinkovitim trimerima za travu. Njihov asortiman uključuje modele s 2 taktnim motorima i električne modele dizajnirane da se s lakoćom uhvate u koštac i s najtežim poslovima podrezivanja.

Husqvarna trimeri za travu poznati su po svojoj preciznosti i snazi. Uz inovativne značajke poput tehnologije Smart Start i ergonomskog dizajna, Husqvarna korisnicima nudi iskustvo podrezivanja bez napora.

Ego je stekao popularnost zahvaljujući svojim trimerima na baterije koji nisu samo ekološki prihvatljivi, već također pružaju impresivne performanse rezanja. Ovi lagani, ali snažni strojevi pružaju pouzdanost bez žrtvovanja performansi.

Honda je poznata po proizvodnji visokokvalitetne vanjske električne opreme, uključujući trimere za travu. Njihova linija trimera s 4 taktnim motorima može se pohvaliti iznimnom izdržljivošću i lakoćom manevriranja za precizno rezanje u bilo kojem krajoliku.

Bez obzira koju marku odabrali – STIHL, Husqvarna, Ego ili Honda – budite uvjereni da ste napravili pouzdan izbor iza kojeg stoji zadovoljstvo kupaca diljem svijeta. Pa zašto pristati na nešto manje?

Zašto eurovrt
Trgovina Najveća trgovina
vrtnih strojeva u RH
Servis Nudimo servis
za sve strojeve koje
prodajemo
Prodavači Stručni prodavači
s osobnim pristupom kupcu
Cijena Najširi izbor načina plaćanja
uz odlične cijene