Rezultati pretrage
  • Vaša košarica je prazna

Poluprofesionalne motorne pile

Prikaži filtere
MOTORNA PILA STIHL 194 T
481,50 €
MOTORNA PILA STIHL MS 251
567,00 €
MOTORNA PILA STIHL MS 271
657,00 €
MOTORNA PILA STIHL MS 291
701,10 €
MOTORNA PILA STIHL MS 311
766,80 €
MOTORNA PILA HUSQVARNA 365
801,00 €
MOTORNA PILA STIHL MS 391
855,00 €
MOTORNA PILA HUSQVARNA 585
1.189,15 €
Motorna pila Husqvarna 555
765,00 €
PILA MOT.STIHL MS 181 C-BE
403,14 €
MOTORNA PILA HUSQVARNA T435
449,10 €
MOTORNA PILA STIHL MS 231 C-BE
589,50 €

Motorne pile STIHL i HUSQVARNA za zahtijevnije korisnike i radove. Poluprofesionalne pile su sve one motorne pile s većom snagom te ili magnezijsko kućište motora, kontrolom uljne pumpe, dodatnom amortizacijom ili pak cilindrom pod 45 stupnjeva za smanjenje sile na zglobove ruke korisnika, kvalitetnijih filtera zraka ili kombinacija više njih.  Motorna pila Husqvarna 365 jedna je od onih koje toplo preporučujemo naravno uz redoviti servis u ovlaštenom servisu .

STIHL i HUSQVARNA renomirane su marke koje zadovoljavaju potrebe korisnika kojima su potrebne robusnije motorne pile za zahtjevnije zadatke. Ove poluprofesionalne pile posjeduju nekoliko značajki koje poboljšavaju njihovu izvedbu i izdržljivost.

Jedna istaknuta značajka ovih motornih pila je veća izlazna snaga, što im omogućuje da se bez napora nose s velikim radnim opterećenjem. Osim toga, mnogi modeli imaju kućište motora od magnezija, koje ne samo da pruža izvrsnu čvrstoću, već također pomaže u održavanju laganog dizajna.

Kako bi dodatno poboljšali korisničko iskustvo, određene poluprofesionalne motorne pile dolaze opremljene značajkom upravljanja pumpom ulja. Ovo korisnicima omogućuje reguliranje količine ulja koje se ispušta za optimalno podmazivanje, čime se produljuje vijek trajanja lanca i smanjuju zahtjevi za održavanjem.

Još jedna značajna značajka ovih motornih pila je dodatni mehanizam za ublažavanje ugrađen u ručku ili tijelo. Ovo služi za smanjivanje vibracija koje se prenose na ruku korisnika tijekom dugotrajne uporabe, što rezultira smanjenim umorom i poboljšanom udobnošću.

Neki modeli također se mogu pohvaliti konfiguracijom cilindra od 45 stupnjeva, dizajniranom posebno za ublažavanje stresa na zglobovima ruku korisnika tijekom rada s pilom. Ovaj ergonomski dizajn omogućuje bolje držanje i manevriranje dok smanjuje opterećenje vitalnih područja.

Štoviše, mnoge poluprofesionalne motorne pile daju prednost kvaliteti zraka ugradnjom visokokvalitetnih filtara za zrak. Ovi filtri učinkovito sprječavaju ulazak krhotina u motor, osiguravajući optimalne performanse i produžujući njegov vijek trajanja.

Ukratko, motorne pile STIHL i HUSQVARNA nude niz naprednih značajki prilagođenih zahtjevnim korisnicima. Od povećane izlazne snage i izdržljivih kućišta motora od magnezija do kontrole pumpe ulja, mehanizama za ublažavanje, cilindara od 45 stupnjeva i vrhunskih filtara za zrak - ove poluprofesionalne pile pružaju iznimne performanse i poboljšanu upotrebljivost za one kojima su potrebni pouzdani alati za zahtjevne projekte.

Zašto eurovrt
Trgovina Najveća trgovina
vrtnih strojeva u RH
Servis Nudimo servis
za sve strojeve koje
prodajemo
Prodavači Stručni prodavači
s osobnim pristupom kupcu
Cijena Najširi izbor načina plaćanja
uz odlične cijene