Rezultati pretrage
  • Vaša košarica je prazna

Naša priča

Naša priča započela je 2010. godine, kada smo vidjeli da postoji potreba za novim načinom prodaje i usluge strojeva za održavanje zelenila.

Euro-vrt d.o.o. ovlašteni je servisno-prodajni centar kvalitetnih i profesionalnih strojeva za održavanje i uređenje Vaših vrtova i okućnica, sportskih terena i parkovnih površina, te strojeva u poljoprivredi i šumarstvu. Nalazimo se u Zagrebu, na Žitnjaku. Nudimo poznate marke STIHL, John Deere, Husqvarna, Toro, Milwaukee, EGO, Gardena, Wolf Garten i mnoge druge.

Naše prednosti: Kupac nam je na prvom mjestu i želimo da dobije baš ono što treba, a ne ono na čemu ćemo mi najviše zaraditi. Zanima nas točno što Vi trebate, što Vam smeta i gdje možemo naći prostor za poboljšanje vašeg korištenja stroja. Partnerski dijalog i osobni pristup kupcu za nas nije prazna fraza - već osnova za odličnu uslugu. Upravo da bi Vi bili zadovoljni - jer tek tad smo i mi zadovoljni. S jedne strane stojite Vi - kupac i naš partner sa svojim potrebama i željama. S druge strane su naši zaposlenici, koji Vaše želje ispunjavaju sa stručnošću i poznavanju strojeva.

O nama

 

O nama

Trgovina

U našoj trgovini u Zagrebu, koja je najveća ovog tipa u Hrvatskoj, možete pronaći sve što Vam treba za brigu o vrtu i okućnici. Nije bitno jeste li hobist koji ima mali vrt ili tvrtka koja se bavi održavanjem zelenih površina - za sve imamo rješenje. Kako možemo biti toliko pouzdani da ćete dobiti najbolju uslugu? Jednostavno - naše zaposlenike biramo vrlo pažljivo, i stalno im pružamo mogućnost usavršavanja.


Smatramo da je za biti prodavač potrebna ljubaznost i stručnost, a to postižemo stalnim usavršavanjem naših zaposlenika kroz seminare i posjete našim suradnicima u Hrvatskoj i inozemstvu. Baš zato mislimo da naši zaposlenici pripadaju eurovrt obitelji, te svoj posao obavljaju s veseljem,a ne zato što moraju.

Posjetite nas i uvjerite se sami!

Euro-vrt d.o.o., Ul.grada Gospića 3, 10000 Zagreb