Košarica

Posljednji dodani proizvod(i) ×

Nemate proizvoda u vašoj košarici.

Sječkalica električna Stihl GHE 105

  • Snažan električni motor sa zaštitom od preopterećenja
  • Lijevak za punjenje uređaja s otvorom u obliku lista djeteline
  • Lijevak za punjenje materijalom izoliran od buke
  • Sustav noževa Multi-Cut 103
  • Snaga motora (W): 2.200
  • Maks. debljina grane (fi u mm): 35
  • Sendvič - izvedba noževa za sjeckanje materijala
Šifra proizvoda: 1208000026
Jamstvo: 2 godine za fizičke osobe, 1 godina za pravne
2.562,50 kn
Info: Ukoliko imate problem s naručivanjem nazovite 099 / 5972 417
Plaćanje:
  • Kartično - Mogućnost plaćanja do 24 mjeseci beskamatno
  • Virmanski
  • Pouzećem - plaćanje gotovine dostavljaču

Užitak korištenja, snaga i pokretlivost, značajke su koje se susreću u skupu osobina elekrične sječkalice GHE 150. Ovaj uređaj omogućuje vam sječkanje materIjala kao što su cvijeće, granje, ostaci voća li povrća u iznimno kratkom vremenu u iznimno male segmente. Taj posao zadaća je složenog sustava noževa sposobnog za usitnjavanje granja o do 35 mm promjera, bez buke i vibracija.

Motor kojim je ovaj uređaj pogonjen nudi snagu dovoljnu za sve pretpostavljene zadatke. Otvor za punjenje sječkalice materijalom za usitnjavanje uobličen je tako (otvor u obliku lista djeteline) da omogućava punjenje uređaja bez suvišnje buke, vibracija ili trešnje, bez obzira na prirodu i tvrdoću otpada. Koncept korištenja ovog stroja dio je ideje o oslobađanju posjeda zelenog otpada i ujedno osiguravanja dovoljno materijala za izradu zelenog gnojiva za dohranu biljaka po želji. Ovaj stroj lako je prenosiv zahvaljujući integriranim kotačima, što mu znatno proširuje djelokrug na vašem posjedu. 

Stihl GHE 105 komande osjetljive na dodir

Komande osjetljive na dodir
Kućište drobilice STIHL opremljeno je prekidačem osjetljivim na dodir i radnim indikatorom koji omogućuje jednostavno i intuitivno upravljanje sječkalicom.

Stihl GHE 105 sendvič konstrukcija noževa

Sendvič konstrukcija noževa
Specijalni sustav oštrica tipa sendvič na STIHL drobilici uništava materijal s minimalnim vibracijama. Dodatna krilca i oštrice za podrezivanje savršeno usitnjavaju (sjeckaju) materijal i osiguravaju da komora za usitnjavanje ostane čista.

Stihl GHE 105 sigurnosna brava

Sigurnosna brava
Elektromagnetska sigurnosna brava sprječava automatsko pokretanje sječkalice tijekom radova održavanja ili kada se nož mijenja, na primjer. Sigurnosni prekidač integriran je u mehanizam za otvaranje na STIHL drobilici. Čim se odvijaju vijci za zatvaranje na stroju, aktivira se sigurnosna sklopka i prekida se struja.

Stihl GHE 105 žlijeb za hranjenje

Žlijeb za drvenastu masu
Veliki dovodni kanal olakšava hranjenje STIHL sječkalice. Zvučno izolirani dovodni kanal smanjuje radnu buku pri usitnjavanju u vrtu. Integrirana zaštita od prskanja osigurava zaštitu od vrtložne prljavštine.

Tehnički podaci

Proizvođač Stihl
Jamstvo 2 godine za fizičke osobe, 1 godina za pravne

Servis

Eurovrt je specijalizirani prodajno servisni centar, te servisiramo motorne kosilice, trimere, traktorske kosilice, motorne pile, komunalne strojeve i mnoge druge strojeve za održavanje vrta i okućnice.

Među ostalim, brendovi koje servisiramo su Husqvarna, Jonsered, John Deere, Stihl, Viking, AS Motor, Briggs Stratton, Partner, Homelite,Gardena, MTD, Cifarelli,Wolf Garten i Castelgarden. Posebno smo opremljeni svim potrebnim alatima i dijagnostičkim strojevima te dizalicama.

Prijava