Košarica

Posljednji dodani proizvod(i) ×

Nemate proizvoda u vašoj košarici.

Sječkalica električna Stihl GHE 355

  • Snažan električni motor sa zaštitom od preopterećenja
  • Veliki kotači za lak transport
  • Aluminijska komora:za bolju zaštitu prilikom prerade debelih/tvrdih ostataka granja
  • Sustav noževa Multi-Cut 355
  • Maks. drbljina granja (fi u mm): 35
Šifra proizvoda: 1208000028
Jamstvo: 2 godine za fizičke osobe, 1 godina za pravne
5.500,00 kn
Info: Ukoliko imate problem s naručivanjem nazovite 099 / 698 8243
Plaćanje:
  • Kartično - Mogućnost plaćanja do 24 mjeseci beskamatno
  • Virmanski
  • Pouzećem - plaćanje gotovine dostavljaču

Ova kombinirana sjeckalica s elektromotorom, pomoći će vam u usitnjavanju kako debelih grana tako i mekog organskog materijala.

Bez obzira radi li se o debelim granama ili mekom materijalu za sjeckanje patentiran je prekretni sustav BRS i učinkovit rezni sustav Multi-Cut 355.

S poklopcem na lijevku kao zaštitom od prskanja.

Stihl GHE 250 komande osjetljive na dodir

Komande osjetljive na dodir
Kućište drobilice STIHL opremljeno je prekidačem osjetljivim na dodir i radnim indikatorom koji omogućuje jednostavno i intuitivno upravljanje sječkalicom.

Stihl GHE 250 sendvič konstrukcija noževa

Sendvič konstrukcija noževa
Specijalni sustav oštrica tipa sendvič na STIHL drobilici uništava materijal s minimalnim vibracijama. Dodatna krilca i oštrice za podrezivanje savršeno usitnjavaju (sjeckaju) materijal i osiguravaju da komora za usitnjavanje ostane čista.

Stihl GHE 250 sigurnosna brava

Sigurnosna brava
Elektromagnetska sigurnosna brava sprječava automatsko pokretanje sječkalice tijekom radova održavanja ili kada se nož mijenja, na primjer. Sigurnosni prekidač integriran je u mehanizam za otvaranje na STIHL drobilici. Čim se odvijaju vijci za zatvaranje na stroju, aktivira se sigurnosna sklopka i prekida se struja.

Stihl GHE 250 žljeb za hranjenje

Žlijeb za drvenastu masu
Veliki dovodni kanal olakšava hranjenje STIHL sječkalice. Zvučno izolirani dovodni kanal smanjuje radnu buku pri usitnjavanju u vrtu. Integrirana zaštita od prskanja osigurava zaštitu od vrtložne prljavštine.

Tehnički podaci

Proizvođač Stihl
Jamstvo 2 godine za fizičke osobe, 1 godina za pravne

Servis

Eurovrt je specijalizirani prodajno servisni centar, te servisiramo motorne kosilice, trimere, traktorske kosilice, motorne pile, komunalne strojeve i mnoge druge strojeve za održavanje vrta i okućnice.

Među ostalim, brendovi koje servisiramo su Husqvarna, Jonsered, John Deere, Stihl, Viking, AS Motor, Briggs Stratton, Partner, Homelite,Gardena, MTD, Cifarelli,Wolf Garten i Castelgarden. Posebno smo opremljeni svim potrebnim alatima i dijagnostičkim strojevima te dizalicama.

Prijava