Rezultati pretrage
  • Vaša košarica je prazna

PILA MOTORNA JEDNORUČNA STIHL MS 151 TC-E

Cijena za gotovinu
580,50 €
Popust se primjenjuje na gotovinska plaćanja i primjenjuje se na zadnjem koraku narudžbe.
Standardna cijena
645,00 €
Platite na 36 rata bez kamata već od
17,92 €
Dostupno:
Na skladištu
Plaćanje:
  • Kartično beskamatno do 36 rata
  • Virmanski
  • Pouzećem plaćanje gotovine dostavljaču

PILA MOTORNA JEDNORUČNA STIHL MS 151 TC-E

PILA MOTORNA JEDNORUČNA STIHL MS 151 TC-E je najlaganija STIHL pila za njegu stabala. Idealna za svestranu njegu stabala poput uklanjanja mrtvog drveta, njege krošnje ili uklanjanja stabljika i izdanaka. Ručna pumpa za gorivo i STIHL ErgoStart jamče jednostavno pokretanje. Standardno dolazi s lancem pile 1/4" PM3 za fini rez. Novi 2-MIX-Motor za bolje performanse rezanja.

  • SNAGA MOTORA: 1,1 kW/1,5 KS
  • ZAPREMNINA MOTORA: 23,6 cm3
  • TEŽINA: 2,6kg
  • GARANCIJA: 24 mjeseca (fizičke osobe), 12 mjeseca (pravne osobe).
  • DOSTAVA: Unutar 48h (GLS) / Ili kupite u našem centru alata u Zagrebu (LOKACIJA)

PODRŠKA: Ukoliko imate problem kod narudžbe ili želite više informacija o proizvodu slobodno nazovite 0996988243 (0-24, 7 dana u tjednu). Rado ćemo Vam pomoći.

ZAŠTO  KUPITI PILU MOTORNU JEDNORUČNU STIHL MS 151 TC-E

Najlakša motorna pila marke STIHL. Pokretanje uređaja olakšano pumpicom za dobavu goriva do rasplinjača i ručkom za povlačenje užeta za startanje ErgoStart. Za iskusnije korisnike pri poslovima njege stabala.Fini rez bez puno otpada zahvaljujući uskom lancu 1/4” PM3. 2-Mix pogonski motor visoke snage

Opis za PILA MOTORNA JEDNORUČNA STIHL MS 151 TC-E

STIHL 2-mix motor s predispiranjem
STIHL dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom nudi veliku snagu motora, uštedu i do 20% goriva u odnosu na iste STIHL dvotaktne motore bez 2-MIX tehnologije. Opremljen je četverokanalnim cilindrom i sistemom predispiranja komore za sagorijevanje. Količina nesagorenog goriva u ispušnim plinovima time je smanjena i za do 70%

Čep za zatvaranje spremnika bez dodatnih alata
Patentirani zatvarači spremnika pogonskog goriva i ulja za lanac. Punjenje spremnika nikada nije bilo lakše, bez prolijevanja sadržaja i bez potrebe za dodatnim alatima. Brzo i precizno otvaranje i zatvaranje spremnika.

Sustav pročišćavanja zraka s olakšanim pristupom
Zrak je čist: zahvaljujući poklopcu pročistača za čije skidanje nije potreban alat čišćenje zraka obavlja se jadnim pokretom.

Antivibracijski sustav
Snažne vibracije na točkama prihvata motornih uređaja mogu dovesti do poremećaja cirkulacije u rukama i šakama korisnika pri dužem radu.
Stoga je STIHL razvio učinkovit antivibracijski sustav. Motorni uređaji opremljeni AV sustavom tako generiraju na točkama prihvata znatno manje štetnih vibracija.

STIHL četverokanalna tehnologija
Četiri kanala za dobavu mješavine goriva i zraka u komoru za sagorijevanje direktno pod svjećicu osiguravaju optimalno sagorijevanje mješavine i maksimalnu iskorištenost goriva za rad motora. Rezultat: manja potrošnja goriva i visoki okretni moment u širokom rasponu okretaja.

Bočno zatezanje lanca
Zatezanje lanca pomoću bočnog sustava zatezanja. Vijak zatezača pristupačan je kroz otvor na poklopcu lančanika. To sprječava kontakt ruku i oštrih dijelova lanca ili kandži motorne pile.

STIHL ErgoStart (E)
Spiralna opruga između kalema užeta za pokretanje i radilice s funkcijom kompenziranja vršnih sila koje se javljaju prilikom pokretanja. Sila uložena za izvlačenje užeta za pokretanje kumulira se u opruzi koja, nakon što pređe otpor stvoren kompresijom u cilindru, izvrši startnu vrtnju radilice i time pokrene motor. U usporedbi sa ostalim sustavima za paljenje, STIHL ErgoStart treba upola manju količinu energije koja je potrebna za pokretanje motora, a pri tome znatno manju brzinu potrebnu za pokretanje.

Ručna pumpa za gorivo
Pomoću ručne pumpe za gorivo ono se dobavlja u rasplinjač potiskom palca na pumpicu goriva. Time se broj potezanja užeta za paljenje smanjuje nakon dužeg zaustavljanja rada uređaja.

Tehnički podaci za PILA MOTORNA JEDNORUČNA STIHL MS 151 TC-E Dodaj za usporedbuUkloni iz usporedbe

Proizvođač
STIHL
Duljina vodilice
30 cm
Jačina zvuka (mjereno)
96 dB (A)
Obujam
23,6 cm3
Težina
2,6 kg
Jačina zvuka u uhu
109 dB (A)
Korak lanca
1/4' 1,1 mm
Razina vibracije (lijevo/desno)
4,9 / 4,9 m / s2
Zašto eurovrt
Trgovina Najveća trgovina
vrtnih strojeva u RH
Servis Nudimo servis
za sve strojeve koje
prodajemo
Prodavači Stručni prodavači
s osobnim pristupom kupcu
Cijena Najširi izbor načina plaćanja
uz odlične cijene