Rezultati pretrage
  • Vaša košarica je prazna

John Deere, Toro, Husqvarna i Stihl uređaji, komunalne kosilice, kompaktni traktori i ostali strojevi za profesionalne korisnike.
Eurovrt - Vaš partner za posao!

Profesionalni korisnici

Za naše partnere koji se bave profesionalnim i komunalni održavanjem travnjaka, vrtova, sportskih terena i ostalih zelenih površina pripremili smo posebne uvjete i pogodnosti. Za više informacija kontaktirajte nas na veleprodaja@eurovrt.hr

 

John Deere

Profesionalni korisniciJohn Deere nudi vrlo širok izbor strojeva za održavanje zelenih površina, čišćenje snijega, lišća, rasipavanje i slične zadatke. Ukratko - sve što Vam treba za kvalitetno održavanje velikih površina. Od snažnih traktorskih kosilica, profesionalnih kosilica pa do kompaktnih traktora - u Eurovrtu možete pronaći sve. S obzirom da imamo veliku količinu strojeva u našoj trgovini, većina ih je odmah dostupna i ne morate čekati da počnete raditi! Ponudu komunalnih strojeva pogledajte ovdje.

Toro

Profesionalni korisniciToro je vrhunski američki brend specijaliziran za profesionalno održavanje zelenih površina. Jedan je od najprostranjenijih proizvođača profesionalne opreme u Americi, pogotovo na golf travnjacima, sportskim terenima, i drugim područjima gdje je potrebna premium kvaliteta i pouzdanost. Kod nas možete pronaći profesionalne zero turn, stajaće i samohodajuće kosilice, sa debelim čeličnim kosištem i pouzdanim japanskim motorima. U trgovini imamo nekoliko profesionalnih strojeva u izlogu, tako da ih možete i sami vidjeti! Ponudu komunalnih strojeva pogledajte ovdje.

Mobilni servis

Profesionalni korisniciStrojevi za komunalno održavanje travnjaka su često velike mase i dimenzija. Zato je našim profesionalnim parterima često nepraktično dovoziti ih do i od servisa. Zbog toga Eurovrt nudi mobilan servis gdje naši stručni majstori dolaze k vama, i uklanjaju kvar na licu mjesta ako je moguće. Ako nije, mi ćemo utovariti stroj na naš kamion i odvesti ga u naš servis, gdje će se obaviti popravak.

 

Servis

Profesionalni korisniciSezona održavanja zelenih površina je relativno kratka, i strojevi, pogotovo za košnju, preko zime stoje u spremištu. Zato je najgora stvar koja Vam se može dogoditi kvar stroja u sezoni, jer nemate alat s kojim stvarate prihod. Uvijek se trudimo servis za profesionalne partnere obaviti u najkraćem mogućem roku, te im dajemo prioritet. Jer vrijeme je novac!

Kontakt osoba

Kada postanete naš partner, dobivate kontakt osobu, stručnog komercijalista koji Vam je uvijek na raspolaganju. Bez obzira kakav problem imate on će se potruditi biti Vam na raspolaganju i riješiti problem u najkraćem mogućem roku. Tako da imate osoban kontakt i ne morate vući nekoga za rukav da bi dobili informaciju koja Vam treba. Jer vrijeme je novac!

Posebni uvjeti

Profesionalni korisniciSa svakim profesionalnim parterom želimo imati kvalitetan odnos i međusobno povjerenje. Stoga dajemo posebne, stalne popuste na sve proizvode, te kod nas možete biti sigurni da ćete dobiti odličnu cijenu i uslugu.