Rezultati pretrage
 • Vaša košarica je prazna

PUMPA POTOPNA AL-KO 15000 INOX ZA PRLJAVU VODU

Cijena za gotovinu
170,91 €
Popust se primjenjuje na gotovinska plaćanja i primjenjuje se na zadnjem koraku narudžbe.
Standardna cijena
179,90 €
Platite na 36 rata bez kamata već od
5,00 €
Plaćanje:
 • Kartično beskamatno do 36 rata
 • Virmanski
 • Pouzećem plaćanje gotovine dostavljaču

PUMPA POTOPNA AL-KO 15000 INOX ZA PRLJAVU VODU

Konstruirana u Njemačkoj, a proizvedena u Austriji. Izuzetno snažna, kompaktna i pouzdana AL-KO potopna pumpa za nečistu vodu DRAIN 15000 Inox u izvedbi od plemenitog čelika zahvaljujući velikom usisnom otvoru bez problema usisava i vodu s česticama prljavštine i krutim česticama veličine zrna do 35 mm. 

 • SNAGA MOTORA: 1100 W
 • DULJINA KABLA: 10 m
 • MAKSIMALNA DUBINA ZARONA: 7 m
 • VISINA PUMPANJA: 15000 LPH
 • TEŽINA: 6,9  kg
 • GARANCIJA: 4 godine (2 godine+2 online produžavanje)
 • DOSTAVA: Unutar 48h (GLS) / Ili kupite u našem centru alata u Zagrebu (LOKACIJA)

PODRŠKA: Ukoliko imate problem kod narudžbe ili želite više informacija o proizvodu slobodno nazovite 0996988243 (0-24, 7 dana u tjednu). Rado ćemo Vam pomoći.

ZAŠTO KUPITI PUMPU POTOPNU  AL-KO 15000 INOX ZA PRLJAVU VODU 

 Zahvaljujući specijalnom vrtložnom radnom kolu (vortex) model DRAIN 15000 Inox može se bez problema nositi i s jako prljavom vodom sa i do 5 % krutih čestica i veličinama zrna do 35 mm. Stabilna i robusna izvedba s 4-strukim brtvenim kompletom, upotreba nekorozivnih materijala, motor koji ne zahtijeva održavanje i specijalno obrađeno vratilo motora od Inox plemenitog čelika jamče dugačak životni vijek AL-KO pumpa za nečistu vodu. Uz to je zahvaljujući kućištu pumpe od krom-nikal čelika i vratilu motora od krom-nikal čelika trajno zaštićena od hrđe.Pumpa za nečistu vodu za odvodnju se zahvaljujući praktičnoj integriranoj ručki za nošenje i 10 m dugačkom strujnom kabelu te težini od samo približno 6,8 kg može koristiti mobilno i stacionarno – naravno i za čistu vodu. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama od 18,5 x 20,5 x 36,6 cm i izdržljivom kućištu te dugovječnom motoru pumpe izuzetno je prikladna za pumpu za jezerce ili bačve za kišnicu. Dodatno impresionira svojom stabilnom i robusnom izvedbom te višestrukim brtvenim kompletom s dodatnom V brtvom. AL-KO potopna pumpa DRAIN 15000 Inox dobro će izaći na kraj i s grubljom prljavštinom u vodi jer za to ima posebno velike usisne otvore. Čiste i onečišćene tekućine s veličinom zrna do 35 mm ispumpavaju se brzo i sigurno. Uz pomoć specijalno obrađenog vratila motora od izdržljivog Inox plemenitog čelika i kućišta od nehrđajućeg čelika osiguran je dugačak životni vijek ovog praktičnog pomagača. Uz veliku snagu od 1.100 W i protok do 15.000 l/h ispumpavanje i prepumpavanje ćete obaviti u vrlo kratkom vremenu. AL-KO potopna pumpa DRAIN 15000 Inox opremljena je sklopkom s plovkom te zahvaljujući automatskoj regulaciji razine samostalno pokreće pumpanje. Predviđena je za uranjanje do maks. 7 m dubine. Zahvaljujući dostavnoj visini do 11 m lako će savladati i velike dubine. Izlaz pumpe veličine je 1,25" ili približno 41,9 mm. Kutni priključak od 90° ima univerzalni dio za priključivanje, a uz pomoć priložene kombinirane spojnice mogu se priključivati crijeva svih uobičajenih veličina. Napomena: potopna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu ispod 35 °C. Isto tako nije prikladna za upotrebu u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi u kojoj ima pijeska.

Opis za PUMPA POTOPNA AL-KO 15000 INOX ZA PRLJAVU VODU

 • Izuzetno jaka, robusna pumpa za nečistu vodu snage 1.100 W
 • Specijalna tehnologija radnog kola za ekstremne zahtjeve
 • Univerzalni kutni nastavak i kombinirana spojnica uključeni su u opseg isporuke
 • Optimalna zaštita od korozije i izvedba od plemenitog čelika osiguravaju dugačak životni vijek
 • Veličine zrna do 35 mm, maks. protok 15.000 l/h, dostavna visina do 11 m

Tehnički podaci za PUMPA POTOPNA AL-KO 15000 INOX ZA PRLJAVU VODU Dodaj za usporedbuUkloni iz usporedbe

Proizvođač
Solo
Maksimalni protok L/h
15000 LPH
Maksimalna dubina zarona u m
7 M
Maksimalna temperatura vode
35 C
Veličina priključka
10 M
Zašto eurovrt
Trgovina Najveća trgovina
vrtnih strojeva u RH
Servis Nudimo servis
za sve strojeve koje
prodajemo
Prodavači Stručni prodavači
s osobnim pristupom kupcu
Cijena Najširi izbor načina plaćanja
uz odlične cijene