Košarica

Posljednji dodani proizvod(i) ×

Nemate proizvoda u vašoj košarici.

Servis Zagreb Stihl, Husqvarna,Partner,Viking,John Deere

Prije nego išta radimo na stroju zovemo Vas za potvrdu popravka, tako da nema skrivenih troškova !

Kontaktirajte nas na 01/2382990

mail : servis@eurovrt.hr

Što servisiramo?

servisiramo - logo kompanija

Eurovrt je specijalizirani prodajno servisni centar, te servisiramo motorne kosilice, trimere, traktorske kosilice, motorne pile, komunalne strojeve i mnoge druge strojeve za održavanje vrta i okućnice. Među ostalim, brendovi za koje nudimo servis su Husqvarna, John Deere, Stihl, Viking, AS Motor, Briggs Stratton,Toro, Jonsered, Partner, Homelite, Gardena, Cifarelli, Wolf Garten i Castelgarden i drugi .  Posebno smo opremljeni svim potrebnim alatima i dijagnostičkim strojevima te dizalicama.

Zašto servis u Eurovrtu? Zbog naših servisera!

serviseri Eurovrt-a

Glavni razlog zbog kojeg smo sigurni u kvalitetu usluge koju nudimo su naši serviseri Goran i Antonio.  Profesionalnošću i stručnošću pružit će Vam vrhunski popravak stroja, a osim toga i savjet kako da Vam se kvar više ne ponovi!

Mobilni servis

vozilo za terenski servis

Ako niste u mogućnosti posjetiti nas, mi možemo doći k Vama ! Naš mobilni servis opremljen je svim potrebnim alatima za brzi servis, a ukoliko se radi o većem kvaru stroj možemo odvesti i u naš prostor.  Ova usluga posebno je pogodna za naše profesionalne partnere kojima  strojeve možemo osposobiti baš kad im trebaju!

Stručni certifikati naših servisera

certifikat: toro, husqvarna, stihl

Naši serviseri su svoje znanje, osim dugim iskustvom, stekli i pohađanjem seminara svih vodećih brendova ( Stihl, Husqvarna, John Deere, Toro ). Stalnim usavršavanjem u više zemalja (Hrvatska, Slovenija, Italija ) stekli su iskustvo koje stalno primjenjuju u radu.