Košarica

Posljednji dodani proizvod(i) ×

Nemate proizvoda u vašoj košarici.

Škare vrtlarske Gardena 8904-20

Vrtne škare B/M GARDENA (8904-20). Imaju sve što krasi kvalitetne škare. Snažno režu, moderne su i ergonomski oblikovane. Najprikladnije su za rezanje jačih grana, izdanaka većeg promjera i svježeg drva.

Oštrice nakošene rezne glave premazane su neljepljivim slojem s podnožjem od nehrđajućeg čelika i precizno izbrušene. Zahvaljujući ergonomski oblikovanim ručkama vrtne škare GARDENA dobro leže u ruci. Pojačane su staklenim vlaknima i imaju dodatne komponente u obje ručke od kojih su mekane. Dva položaja držanja omogućuju snažno i brzo rezanjeVrtne škare imaju kanal za biljne sokove i rezač žice. Pomoću sigurnosne brave kojom se može upravljati jednom rukom, škare se mogu jednostavno zaključati i sigurno pohraniti. Vrtne škare GARDENA režu grane promjera do 23 mm. Jamstvo na proizvod traje čak 25 godina.

Šifra proizvoda: 3001000635
Jamstvo: 25 godina
196,00 kn
Info: Besplatna iznad 500 kn / 2-3 dana
Plaćanje:
  • Kartično - Mogućnost plaćanja do 12 mjeseci beskamatno
  • Virmanski
  • Pouzećem - plaćanje gotovine dostavljaču

Vrtne škare B/M GARDENA (8904-20) savršene se za snažno i brzo rezanje s odličnim omjerom cijene i kvalitete, najprikladnije za rezanje jačih grana, izdanaka većeg promjera i svježeg drva. Obje ručke su udobne s mekim dijelovima, ergonomski su prilagođene te dodatno pojačane. Oštrice nakošene rezne glave premazane su neljepljivim slojem  i precizno izbrušene.

  • Praktične škare sa snažnim i lakim rezanjem
  • Nehrđajuće
  • Mimoilazna oštrica (bypass)
  • Promjer reza 23 mm

Tehnički podaci

Proizvođač Gardena
Jamstvo 25 godina
Vrsta oštrice Mimoilazna
Maksimalna debljina grane 23 mm
Materijal drške Plastika

Servis

Eurovrt je specijalizirani prodajno servisni centar, te servisiramo motorne kosilice, trimere, traktorske kosilice, motorne pile, komunalne strojeve i mnoge druge strojeve za održavanje vrta i okućnice.

Među ostalim, brendovi koje servisiramo su Husqvarna, Jonsered, John Deere, Stihl, Viking, AS Motor, Briggs Stratton, Partner, Homelite,Gardena, MTD, Cifarelli,Wolf Garten i Castelgarden. Posebno smo opremljeni svim potrebnim alatima i dijagnostičkim strojevima te dizalicama.

Prijava