Košarica

Posljednji dodani proizvod(i) ×

Nemate proizvoda u vašoj košarici.

Škare vrtne Gardena - nakovanj 8903-20

Savršeni su za praktično rezanje starih, drvenastih grana i grančica. Opruga je integrirana u škare tako da se ne može izgubiti i zaštićena je od prljavštine. Ergonomski oblikovane ručke s mekim komponentama čine rukovanje posebno ugodnim. Skare imaju praktičnu sigurnosnu bravu za jednu ruku za sigurno pohranjivanje. Gornja oštrica s preciznom podlogom dodiruje ravnu plastičnu površinu kako se reže, takozvani nakovanj. Zahvaljujući optimalnom prijenosu sile, Škare za zakovice posebno su pogodne za rezanje drvenih grančica i grana.Ergonomske ručke savršeno leže u ruci. Meke komponente ugrađene u gornju i donju ručku pružaju potrebna protuklizna svojstva i nježne su na rukama u bilo kojoj situaciji rezanja.

Šifra proizvoda: 3001000636
Jamstvo: 25 godina
173,00 kn
Info: Besplatna iznad 500 kn / 2-3 dana
Plaćanje:
  • Kartično - Mogućnost plaćanja do 12 mjeseci beskamatno
  • Virmanski
  • Pouzećem - plaćanje gotovine dostavljaču

Škare vrtne Gardena - nakovanj 8903-20

Savršene su za praktično rezanje starih, drvenastih grana i grančica. Opruga je integrirana u škare tako da se ne može izgubiti i zaštićena je od prljavštine. Ergonomski oblikovane ručke s mekim komponentama čine rukovanje posebno ugodnim. Skare imaju praktičnu sigurnosnu bravu za jednu ruku za sigurno pohranjivanje. 

  • Praktične škare sa snažnim i lakim rezanjem
  • Nehrđajuće
  • Dobro leže u ruci
  • Način rezanja - nakovanj

Tehnički podaci

Proizvođač Gardena
Jamstvo 25 godina
Vrsta oštrice Sudarajuća
Materijal drške Plastika

Servis

Eurovrt je specijalizirani prodajno servisni centar, te servisiramo motorne kosilice, trimere, traktorske kosilice, motorne pile, komunalne strojeve i mnoge druge strojeve za održavanje vrta i okućnice.

Među ostalim, brendovi koje servisiramo su Husqvarna, Jonsered, John Deere, Stihl, Viking, AS Motor, Briggs Stratton, Partner, Homelite,Gardena, MTD, Cifarelli,Wolf Garten i Castelgarden. Posebno smo opremljeni svim potrebnim alatima i dijagnostičkim strojevima te dizalicama.

Prijava