Košarica

Posljednji dodani proizvod(i) ×

Nemate proizvoda u vašoj košarici.

Traktorska kosilica Stihl RT 4097.0 S

 Traktorska kosilica Stihl RT 4097.0 S

  • Hidrostatski mjenjač
  • Profilirani pneumatici
  • Elektromagnetska spojka noža
  • Robustan okvir
  • Usmjerivački sustav kosišta
  • Mogućnost podešavanja vozačevog sjedala
  • Malčiranje ( uz nadoplatu )
Šifra proizvoda: 1301000024
Jamstvo: 2 godine za fizičke osobe, 1 godina za pravne
21.000,00 kn

Proizvod nije moguće kupiti putem Web Trgovine. Molimo vas kontaktirajte nas putem telefona kako bi kupili željeni proizvod.

Info: Ukoliko imate problem s naručivanjem nazovite 099/ 698 8243

Traktorska kosilica STIHL RT 4097 S oslobađa vas posla oko zbrinjavanja prikupljenog otkosa, čime stvara znatnu uštedu na vremenu potrebnom za održavanje velikih travnatih površina. Zahvaljujući postranom izbacivanju otkosa izostaje potreba za pražnjenjem košare za travu, tako da je moguće kositi velike površine bez pauze. Rad s ovom kosilicom posebno je lak i jednostavan - sustav upravljanja motorom uobličen je tako da se smjerom i brzinom vožnje upravlja samo pomoću jedne nožne pedale. Za povećanje udobnosti korištenja podna razina kosilice nisko je nad tlom, što olakšava penjanje i silazak s kosilice, a usto je vozaču ostavljeno mnogo prostora za noge. Vozačko sjedalo moguće je prilagoditi stasu poslužioca po više osi i bez potrebe za dodatnim alatom. Sve druge komande također su nadohvat ruke vozaču i prilagođene su da maksimalno olakšaju korištenje uređaja. Ovome možemo dodati sedmerostupanjsko centralno podešavanje visine košnje, te elektromagnetsko kvačilo sustava noževa, kojim se jednostavno i intuitivno upravlja s vozačevog sjedišta. Graničnici košnje s prednje strane kosišta osiguravaju stalnu širinu košnje i precizan rad. 

 

Stihl RT 4097 S elektromagnetska spojka noža

Elektromagnetska spojka noža (ECB)
Sustav spajanja za priključak za kosilicu olakšava uključivanje i isključivanje noževa. Može se udobno upravljati iz kokpita.

stihl rt 4097 s niska razina

Niska razina, lagan pristup
Pristup niske razine u STIHL kosilicama nudi obilje prostora za noge i omogućuje udoban uspon i spuštanje.

RT4097S podesivo sjedalo

Podesivo sjedalo
Savršeni položaj sjedenja može se podesiti bez alata. Tako je moguće individualno prilagođavanje vozačkog sjedala gotovo svakoj veličini tijela.

RT4097S bočni ispust trave

Košenje sa bočnim izbacivanjem
Košenje sa bočnim izbacivanjem omogućuje košnju velikih travnjaka u kratkom vremenu, jer se isječci transportiraju izravno na travnjak

Tehnički podaci

Proizvođač Stihl
Jamstvo 2 godine za fizičke osobe, 1 godina za pravne
Maksimalna površina 6000 m2
Izlazna snaga motora 8,7 kW/ 11,8 KS
Širina košnje 95
Dimenzije D/Š/V 191*116*116
Broj cilindara 1
Naziv motora B&S Serija 4155 Intek OHV
Zapremina motora 500
Visina košnje 35-90 mm
Varijabilni pogon Da
Servisni ciklus 50 sati
Pogon Stražnji

Servis

Eurovrt je specijalizirani prodajno servisni centar, te servisiramo motorne kosilice, trimere, traktorske kosilice, motorne pile, komunalne strojeve i mnoge druge strojeve za održavanje vrta i okućnice.

Među ostalim, brendovi koje servisiramo su Husqvarna, Jonsered, John Deere, Stihl, Viking, AS Motor, Briggs Stratton, Partner, Homelite,Gardena, MTD, Cifarelli,Wolf Garten i Castelgarden. Posebno smo opremljeni svim potrebnim alatima i dijagnostičkim strojevima te dizalicama.

Prijava