Košarica

Posljednji dodani proizvod(i) ×

Nemate proizvoda u vašoj košarici.

Traktorska kosilica Stihl RT 6127.0 ZL

 Traktorska kosilica Stihl RT 6127.0 ZL

 • Hidrostatski mjenjač
 • Amortizirajuće i podesivo upravljačko sjedalo
 • Robustan okvir sa stabilnim branikom
 • Profilirani pneumatici
 • Lcd display
 • Opružni ovjes i mogućnost podešavanja vozačevog sjedala
 • Košara za travu
 • Elektromagnetska spojka noža
 • Centralno podešavanje visine košnje
 • Synchron - kosište
 • Upravljanje voznim funkcijama pomoću jedne nožne pedale
 • Tempomat
Šifra proizvoda: 1007000016
Jamstvo: 2 godine za fizičke osobe, 1 godina za pravne
42.500,00 kn
Info: Ukoliko imate problem s naručivanjem nazovite 099 / 698 8243
Plaćanje:
 • Kartično - Mogućnost plaćanja do 24 mjeseci beskamatno
 • Virmanski
 • Pouzećem - plaćanje gotovine dostavljaču

S ovom traktorskom kosilicom STIHL RT 6127 ZL lako ćete i bez napora održavati travnjake velikih površina. Sve upravljačke funkcije lako su dostupne i jamče korištenje ovog moćnog stroja s minimumom napora, sigurno i komforno, te uz najmanji utrošak radnog vremena. Ujednačena i beskompromisna kvaliteta košnje zajamčena je promišljenim Synchro sustavom košnje, dok je visina košnje lako podesiva s upravljačkog mjesta. Sve radne funkcije ovog moćnog stroja pregledno su prikazane na LCD zaslonu na upravljačkoj ploči, dok je samo sjedalo vozača prilagodljivo po više osi precizno i potpuno bez potrebe za dodatnim alatom.

Ova kosilica opremljena je i tempomatom za udobnije i bezbrižno korištenje. I uopće, sve komande lako su dostupne i ergonomski uobličene radi komfornog posluživanja s upravljačkog sjedišta. Sustav noževa kosišta aktivira se jednostavno pomoću elektromagnetskog kvačila. Za konstantan i pouzdan radni učinak brine se sustav usmjerivača trave u kosište, čime je zajamčena fiksna širina košnje. Kontrola vožnje ove kosilice obavlja se upravljanjem pomoću jedne nožne pedale, čiji nagib određuje smjer i brzinu kretanja traktora. Košara za otkos lako se i bez napora prazni pomoću zakrivljene poluge za zakretanje košare, a koja je dostupna s vozačevog sjedala bez potrebe za silaskom sa stroja. Čišćenje i održavanje košare za otkos iznimno je lako i jednostavno, kako zbog geometrije same košare, tako i zbog kvalitete ugrađenog materijala.

Stihl RT 6112 C LCD ekran

LCD ekran
LCD ekran služi za prikaz slijedećih funkcija: broj radnih sati, napon akumulatora, ispravnost i spremnost košare za otkos, nivo goriva, kontrola pritiska ulja u motoru, napunjenost košare za otkos, signal sjedala poslužioca, kosište priključeno, tempomat, programabilnost, elektromagnetska spojka noža i signal greške.

elektromagnetska spoka noža Stihl rt6112c

Elektromagnetska spojka noža
Sustav kvačila jedinice za rezanje olakšava zahvaćanje i zaustavljanje lopatica. Zbog praktičnosti, njegova se naredba nalazi na nadzornoj ploči.

podesivo sjedalo

Podesivo sjedalo
Idealan položaj sjedala može se podesiti bez alata. Vozačevo sjedalo se stoga može prilagoditi veličini korisnika.

Stihl RT 6112 C košara

Košara
Plastični podizač se može bez napora isprazniti s vozačevog sjedala s rukohvatom u obliku sablje.Konstrukcija u obliku žlice osigurava optimalno punjenje i pražnjenje svih ostataka posude. Čišćenje je jednostavno.

Tehnički podaci

Proizvođač Stihl
Jamstvo 2 godine za fizičke osobe, 1 godina za pravne
Veličina travnjaka L
Maksimalna površina 10000 m2
Izlazna snaga motora 14,7 kW/ 20,0 KS
Širina košnje 122
Sakupljanje Da
Volumen košare za travu 350 l
Dimenzije D/Š/V 260*132*118
Broj cilindara 2
Zapremina rezervoara 9 lit
Naziv motora B&S Serija 8240 OHV
Zapremina motora 724
Visina košnje 30-110 mm
Pogon Stražnji

Servis

Eurovrt je specijalizirani prodajno servisni centar, te servisiramo motorne kosilice, trimere, traktorske kosilice, motorne pile, komunalne strojeve i mnoge druge strojeve za održavanje vrta i okućnice.

Među ostalim, brendovi koje servisiramo su Husqvarna, Jonsered, John Deere, Stihl, Viking, AS Motor, Briggs Stratton, Partner, Homelite,Gardena, MTD, Cifarelli,Wolf Garten i Castelgarden. Posebno smo opremljeni svim potrebnim alatima i dijagnostičkim strojevima te dizalicama.

Prijava