TRIMER BATERIJSKI FSA 60 R STIHL

Cijena
1.875,00 kn
Dostupno:
Na skladištu
Plaćanje:
 • Kartično do 36 rata beskamatno
 • Virmanski
 • Pouzećem plaćanje gotovine dostavljaču
Info:
Ukoliko imate problem s naručivanjem nazovite:

TRIMER BATERIJSKI FSA 60 R STIHL

Tiha i moćna akumulatorska motorna kosa FSA 60 R pogodna je za košnju trave duž živih ograda, oko prepreka ili drugog raslinja, te u kutovima i uz rubove travnjaka. EC elektromotor bez četkica koji pogoni ovaj uređaj nudi dugovječnost uređaja zbog minimuma habanja pri radu, a uz beskompromisnu konstantnu snagu stroja. Stroj je pogodan i za dulje periode neprekidnog korištenja zahvaljujući maloj težini i dobroj uravnoteženosti uređaja. Broj okretaja motora moguće je bezstupanjski koristiti polugom gasa integriranom u ergonomski uobličenoj upravljačkoj ručki.

Za ovaj uređaj moguće je prema potrebi odabrati jedan od tri ponuđena rezna alata. FSA 60 R serijski je opremljena glavom za košnju najlonskom niti AutoCut C 6-2, koja nudi radni opseg od 350 mm. Dopunjavanje glave reznom niti obavlja se jednostavno, umetanjem niti izvana. Glava za košnju reznom najlonskom niti izrezanom u prethodno pripremljene komade DuroCut 5-2 ili glava PolyCut s dva plastična noža lako će zamijeniti opisani alat, i to bez potrebe za dodatnim alatom pri zamjeni. 

 
 • NAPON MOTORA: 36 V
 • TEŽINA (bez baterije): 3,2 kg
 • GARANCIJA: 24 mjeseca
 • DOSTAVA: BESPLATNA unutar 24h (GLS) / Ili kupite u našem vrtnom centru u Zagrebu (LOKACIJA)

ZA KOGA JE NAMIJENJEN FSA 85: Za manje radove, manje okućnice, u običnoj i gustoj travi, mjesta osjetljiva na buku. Za one koji žele udobnost korištenja baterijskih strojeva (nema pravljenja mješavine, manja buka, manje vibracije, lako održavanje).

OPREMA UZ FSA 60 R: Poluautomatska glava (nit izlazi na udarac o pod) Autocut C 6-2 , Zaštitne naočale, upute

PODRŠKA: Ukoliko imate problem kod narudžbe ili želite više informacija o proizvodu slobodno nazovite 0995972417 (0-24, 7 dana u tjednu). Rado ćemo Vam pomoći.

Za korištenje na mjestima osjetljivim na buku (okolice škola, bolnica, vrtića), za dovršne poslove pri uređivanju okućnice.

ZAŠTO KUPITI BAŠ FSA 60 R:

Snažan, a lagan i tih trimer s ravnom šipkom. U odnosu na benzinske strojeve nudi vam bitno manju buku, manje vibracije i lakše korištenje. Ne morate se brinuti o pravljenju mješavine i održavanju stroja - elektromotor gotovo ne traži održavanje. Ima podesivu ručku (mekanu) koja omogućava prilagođavanje Vama. Graničnik osigurava da nećete oštetiti biljke kod košnje. Stihl je brinuo i o sigurnosti - ovaj trimer ima sigurnosnu zaštitu kako ga se ne bi moglo slučajno upaliti. Njegova mala težina i buka čine ga idealnim za sva mjesta osjetljiva na buku, gdje trebate  veću snagu.
 

Opis za TRIMER BATERIJSKI FSA 60 R STIHL

EC MOTOR

EC MOTOR
EC motor pruža i do 55% više snage, radni vijek akumulatora povećava i do 70%. Veoma je praktičan, lagan i kompaktnih dimenzija, a usto i znatno reduciranog mehaničkog trošenja (bez četkica).

OSIGURAČ KONTAKTA

OSIGURAČ KONTAKTA
Njegovim aktiviranjem uređaj je osiguran od slučajnog pokretanja čak i kad je akumulator umetnut u ležište.

OKRUGLA RUČKA

OKRUGLA RUČKA
Okrugla ručka može se podesiti na odgovarajuću visinu s obzirom na stas korisnika pomoću leptir matice bez potrebe za dodatnim alatom. Vibracije pri radu znatno su ublažene radi udobnosti za korisnika.

ŠTITNIK GLAVE ZA KOŠNJU

ŠTITNIK GLAVE ZA KOŠNJU
Štitnik glave za košnju također je postavljen i iz sigurnosnih razloga, a brzo se i lako pričvršćuje pomoću dva vijka.

 • Ušica za ovjes
 • Bezčetkični motor
 • Štitnik bilja i voćaka
 • Zaštitne naočale

Tehnički podaci za TRIMER BATERIJSKI FSA 60 R STIHL Dodaj za usporedbuUkloni iz usporedbe

Proizvođač
Stihl
Zašto eurovrt
Trgovina Najveća trgovina
vrtnih strojeva u RH
Servis Nudimo servis
za sve strojeve koje
prodajemo
Prodavači Stručni prodavači
s osobnim pristupom kupcu
Cijena Najširi izbor načina plaćanja
uz odlične cijene