Rezultati pretrage
  • Vaša košarica je prazna

TRIMER BATERIJSKI HUSQVARNA 325 iLK RASTAVLJIVI

Cijena
464,53 €
Platite na 36 rata bez kamata već od
12,90 €
Plaćanje:
  • Kartično beskamatno do 36 rata
  • Virmanski
  • Pouzećem plaćanje gotovine dostavljaču

TRIMER BATERIJSKI HUSQVARNA 325 iLK RASTAVLJIVI

325iLK Husqvarna je lagan, udoban i jednostavan baterijski trimer idealan je za košnju rubova travnjaka ili manjih područja visoke trave. Trimer 325iLK Husqvarna odlikuje se snažnim baterijskim motorom s četkicama koji ne proizvodi vibracije niti štetne emisije plinova.

 
  • NAPON AKUMULATORA: 40 V
  • DEBLJINA NITI: 2,0 mm
  • TEŽINA : 3,4 kg
  • GARANCIJA: 1+1 godina
  • DOSTAVA: Unutar 48h (GLS) / Ili kupite u našem centru alata u Zagrebu (LOKACIJA)

ZA KOGA JE NAMIJENJEN FSA 325iLK: Za manje radove, manje okućnice, u običnoj i gustoj travi, mjesta osjetljiva na buku. Za one koji žele udobnost korištenja baterijskih strojeva (nema pravljenja mješavine, manja buka, manje vibracije, lako održavanje).

PODRŠKA: Ukoliko imate problem kod narudžbe ili želite više informacija o proizvodu slobodno nazovite 0996988243 (0-24, 7 dana u tjednu). Rado ćemo Vam pomoći.

ZAŠTO KUPITI BAŠ 325iLK:

Višenamjenski, snažni baterijski rastavljivi trimer Husqvarna 325iLK je savršeno uravnotežen, baterijski trimer visokih performansi. Izlazna snaga je ekvivalentna benzinskom motoru od 25 ccm, s razinama performansi koje su potrebne za brže i učinkovitije izvršavanje najtežih zadataka. Trimer se može koristiti s profesionalnim asortimanom Husqvarna nastavaka za trimere, što ga čini izuzetno fleksibilnim višenamjenskim alatom za rezanje trave, orezivanje, ograđivanje živice, rubove ili čišćenje. Jednostavan za korištenje s Husqvarna baterijskim sustavom. Jednostavna i lagana zamjena dodataka poput škari za živicu, štapne pile, puhača, nastavka za obrubljivanje, puhača itd.

Tehnički podaci za TRIMER BATERIJSKI HUSQVARNA 325 iLK RASTAVLJIVI Dodaj za usporedbuUkloni iz usporedbe

Proizvođač
Husqvarna
Tip motora
Akumulatorski
Zašto eurovrt
Trgovina Najveća trgovina
vrtnih strojeva u RH
Servis Nudimo servis
za sve strojeve koje
prodajemo
Prodavači Stručni prodavači
s osobnim pristupom kupcu
Cijena Najširi izbor načina plaćanja
uz odlične cijene