Rezultati pretrage
  • Vaša košarica je prazna

EGO BC 3800 E BATERIJSKI TRIMER ZA TRAVU

Cijena za gotovinu
2.609,10 kn
Popust se primjenjuje na gotovinska plaćanja i primjenjuje se na zadnjem koraku narudžbe.
Standardna cijena
2.899,00 kn
Platite na 36 rata bez kamata već od
80,53 kn/mj
Dostupno:
Na skladištu
Plaćanje:
  • Kartično do 36 rata beskamatno
  • Virmanski
  • Pouzećem plaćanje gotovine dostavljaču

EGO BC 3800 E BATERIJSKI TRIMER ZA TRAVU

Svjetski broj 1 u baterijskom programu vrtnih strojeva je napokon došao u Hrvatsku ! Profesionalni baterijski čistač s kardanskim prijenosom namijenjen za košnju trave i manjih šikara. Trostruka reverzibilna oštrica i motor bez četkica nude snagu potrebnu za čišćenje raznih vrsta raslinja. Najjači baterijski trimer na tržištu !

Ne dolazi s baterijom i punjačem.

Preporučena baterija: BA4200T (5 Ah). Vrijeme rada s ovom baterijom 40 min. Vrijeme punjenja s brzim punjačem 40 min, standardnim punjačem 100 min.
Za lakši rad se preporuča uzeti leđni nosač baterije.

  • NAPON MOTORA: 56 V
  • REZNA ŠIRINA: 38 cm
  • TEŽINA (BEZ AKUMULATORA): 4 kg
  • GARANCIJA: 5 godina na uređaj, 3 godine na bateriju (privatni korisnici)/ 3 godine na uređaj,2 godina na bateriju (profesionalni korisnici)
  • Kupite u našem vrtnom centru u Zagrebu (LOKACIJA)

ZA KOGA JE NAMIJENJEN EGO BC 3800 E: Profesionalce i privatne korisnike koji trebaju tih i lagan trimer za zahtjevne zadatke. Za one koji žele komfor korištenja baterijskih strojeva (nema pravljenja mješavine, manja buka, manje vibracije, lako održavanje).

OPREMA UZ EGO BC 3800 E:  Poluautomatska glava (nit izlazi na udarac o pod) s niti 2,4 mmTrokraki nož, dvostruke naramenice, Set za montažu noža, ključ za servis, upute

PODRŠKA: Ukoliko imate problem kod narudžbe ili želite više informacija o proizvodu slobodno nazovite 0995972417 (0-24, 7 dana u tjednu). Rado ćemo Vam pomoći.

ZAŠTO KUPITI BAŠ EGO BC 3800 E:

Ako želite kvalitetu koju donosi broj 1 među proizvođačima baterijskih strojeva odlučite se za Ego ! Ovo je profesionalan baterijski trimer, najjači na tržištu ! Opremljen poluautomatskom glavom i trokrakim nožem nudi snagu u potpunosti usporedivu s motornim trimerima. U odnosu na benzinske strojeve nudi vam bitno manju buku, manje vibracije i lakše korištenje. Ne morate se brinuti o pravljenju mješavine i održavanju stroja - elektromotor bez četkica gotovo ne traži održavanje. Kad smo kod elektromotora, on ima napon od 56 V, što je najviše na tržištu i znači veću snagu i efektivniji rad. Kod izrade ovog stroja izrazito se pazilo na detalje, poput gumirane ručke koja omogućava dodatnu udobnost korištenja i opcije namještanja brzine glave - što znači da u područjima bliže biljaka možete biti pažljiviji kod košnje. Kardanski prijenos (kruta osovina) jamči pouzdan rad u težim uvjetima. Debljina niti od 2,4 mm omogućava ozbiljan rad, za razne travnate površine. Napravljen od polipropilena, koji omogućava malu težinu, s metalnim dijelovima tamo gdje je bitno, kako bi se osigurao dug vijek trajanja stroja. Ima bezalatno namještanje ručke leptir polugom, bez ikakvih alata. Saznajte zašto je Ego vodeći proizvođač baterijskih strojeva u SAD-u, Australiji, Velikoj Britaniji i širom svijeta !
EGO BC 3800 E BATERIJSKI TRIMER ZA TRAVU recenzija

Tehnički podaci za EGO BC 3800 E BATERIJSKI TRIMER ZA TRAVU Dodaj za usporedbuUkloni iz usporedbe

Proizvođač
Ego
Tip motora
Akumulatorski
Vrsta ručke
Široka "bicikl"
Napon akumulatora
56 V
Mogućnost montiranja noža
Nož za gustu travu
Preporučeni akumulator
5.0 Ah
Broj okretaja
4500-6000 o/min
Vrijeme punjenja
Brzi punjac - 40 min, standardni 100 min
Pogonska osovina
Kardan (kruta osovina)
Težina
3,8 kg
Jačina zvuka u uhu
80 LpA
Jamstvo
5 godine za fizicke osobe, 3 godina za pravne
Debljina flaksa
2,4 mm
Razina vibracije (lijevo/desno)
4,3/2,9 m/s
Razina buke
96 LwA
Zašto eurovrt
Trgovina Najveća trgovina
vrtnih strojeva u RH
Servis Nudimo servis
za sve strojeve koje
prodajemo
Prodavači Stručni prodavači
s osobnim pristupom kupcu
Cijena Najširi izbor načina plaćanja
uz odlične cijene