Rezultati pretrage
  • Vaša košarica je prazna

OPĆI UVJETI

Prodajno osoblje Euro-vrt-a jamči Vam da ćete dobiti vrhunsku uslugu i ostvariti maksimalnu vrijednost za svoj novac. A u slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac! U tom slučaju proizvod ne smije biti korišten i mora se vratiti original zapakiran.

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja (PDF)

Prodavatelj je tvrtka Euro-vrt d.o.o. Ul.grada Gospića 3, Zagreb, Hrvatska, krajnji korisnik je posjetitelj ovih stranica, a kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem kreditne kartice, opće uplatnice/virmana/internet bankarstva ili pouzećem.

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe GLS, a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman, kartično), ako uplatu zaprimimo do 12 sati. Ako ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 12 sati.

Eurovrt.hr je registrirana domena tvrtke Euro-vrt d.o.o.

Odgovornost trgovca za materijalne nedostatke na proizvodu propisana je člancima 400 – 429 Zakonom o obaveznim odnosima, NN br. 5/05,41/08 i 125/11.

 

REGISTRACIJA I NEWSLETTER

Prilikom registracije svaki korisnik ima mogućnost prijave na naš newsletter.

Ako niste registrirani korisnik odnosno kupac, a ipak želite primati naše obavijesti, možete se prijaviti na naš newsletter koji se nalazi u donjem desnom uglu početne stranice.

 

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina eurovrt.hr (Euro-vrt d.o.o.) vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail: info@eurovrt.hr

Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovorit ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

 

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

Euro-vrt d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Cijene na webshopu su u eurima i protuvrijednost u kunama, i sadrže PDV.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Euro-vrta d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA (vrijedi od 1.11.2014.)

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite WSPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Više o sigurnosnim kontrolama i operativnim procedurama online plaćanja pročitajte ovdje.

 

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA (vrijedi od 15. 2. 2016.)

Posebnom regulativom Europske unije, od 15.2.2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

To znači da ako naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku.

Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

 

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Naša web stranica koristi se kolačićima (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o vašim narudžbama. Nastavkom pregleda web stranice eurovrt.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih prateći upute u ovoj Obavijesti o kolačićima, kako se kolačići s ove web stranice ne bi mogli poslati na vaš uređaj.

 

POLITIKA PRIVATNOSTI

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Euro vrt se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Euro vrta i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.’)

Euro vrt ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s ovog weba ili s internetskih stranica do kojih čitatelji dođu putem linka s ovog weba.

Euro vrt d.o.o. je sukladno čl. 18a Zakona o zaštiti osobnih podataka ("Narodne novine" br. 106/12) imenovao službenika za zaštitu osobnih podataka.

Sve promjene politike privatnosti bit će pravodobno objavljene na ovoj stranici ili učinjene dostupnima korisnicima na neki drugi prikladan način.

 

Informacije o tvrtki:
Euro-vrt d.o.o.
Ul.grada Gospića 3
10000 Zagreb

Adresa elektroničke pošte: info@eurovrt.hr
Info telefon: 00 385 1 2382 995; 00 385 1 2382 998
Fax: 00 385 1 2382 988

Radno vrijeme trgovine je radnim danom od 8-18 sati subota 8-14 sati
Zimsko radno vrijeme trgovina (lokacija)od 01.11.-01.03. radnim radnom od 8-18 sati, subota 8-14 sati
Webshop je otvoren za narudžbe od 0-24, a pitanja vezana uz web kupovinu možete slati na email: info@eurovrt.hr

Tvrtka upisana u trgovački registar:
Trgovački sud u Zagrebu / broj / Tt-09/12855-2 MBS: 080713656 / OIB: 57968446706

ZAGREBAČKA BANKA
Žiro račun 2360000-1102130046
IBAN:HR5623600001102130046

PRIVREDNA BANKA
Žiro račun 2340009-1110471707
IBAN:HR6723400091110471707

Predmet poslovanja djelatnosti:Kupnja i prodaja robe obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu i dr.

Iznos temeljnog kapitala je 20.000 kuna koji je u cijelosti uplaćen u novcu u Zagrebu.
Direktor: Vinko Širac, OIB 74917670883 Zagreb zastupa pojedinačno i samostalno
Pravni oblik: Društvo s ograničenom odgovornošću